Januar 2024 kursusrække for Kildevældskolen

På Kildevældsskolen havde vi besøg af Annette 4 onsdage i træk sammen med skolens dansklærere.  

Der var fokus på:

·        Introduktion til Hogrefe prøver Skriftsproglig Udvikling, Tekstlæseprøver, Sætningslæseprøver og Ordlæseprøver.    

·        Tekstforståelse Udsagn og Cloze, Sætningslæsehastighed og Ordgenkendelse.  

·        ST Digital og Staveprøve 1-4                                                                           

Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af Annettes kompetencer, hvis I sammen skal blive klogere på, hvordan I vi tilrettelægger undervisningen fremover, så der opnås en højere undervisningseffekt!

Forløbet har været givtigt for alle lærerne og os i ledelsen. Vi er blevet langt klogere på, hvordan man forbereder og gennemfører prøver, og hvordan man analyserer resultaterne. Vi er også blevet langt klogere på, hvad analysen af prøverne giver anledning til i planlægningen af den fremadrettet undervisning, hvilket nok har været det vigtigste. 

Vi vil helt sikkert også gøre brug af Annettes kompetencer fremover.  

Birgitte Pilgård, Skoleleder Kildevældsskolen

Testlærerkursus september 2023

Jeg vil lige benytte lejligheden til at takke for nogle gode kursusgange. Du er en virkelig god formidler, og der er en god balance mellem teori og praksis. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få en masse ud af de øvrige kursusgange. 2023 Mette Louise Schou Andreasen, Den Frie Digitale Skole

Kursus i Skriftsproglig Udvikling august 2023

"Vi var meget tilfredse med dit kursus! Du var yderst kompetent, rolig, tilpas myndig, skarp - og du leverede det, vi havde bestilt. Vi følte os taget i hånden, vi blev godt klædt på, så vi nu har fået alle i gang med selv at oprette, gennemføre og analysere prøverne. Sådan!"  Dorthe Aspegren Bendixen, Læsevejleder Forældreskolen Aarhus

Kursus for erfarne brugere af Hogrefes prøver Skriftsproglig Udvikling

Kære Annette                                                                                                                                                                                 Tusind tak for et godt kursus. Det var meget relevant og brugbart. Du er god til at forklare og illustrere. Du fik os til at tænke og overveje samtidig med, at du øser ud af din store erfaring. Kurset kan klart anbefales. Henriette Winther, Allerød Privatskole

Fra ST Digital til staveundervisning


Ofte når jeg har været på kursus, er jeg kommet hjem med ”krymmel” til min undervisning.

På kurset i ST Digital fik jeg «rugbrød» med hjem!

– fordi vi virkelig kom i dybden med både ST Digital og staveundervisning. 

Maj 2023 Lisbeth Holm, læsevejleder på Egebakkeskolen i Århus

Om UG-Reading

Oktober 2022: Michael Steenum, leder af Skovlyskolen i Holbæk udtaler: "Hvor er det bare spændende og inspirerende. Det lever på alle måder op til forventninger og giver grobund for vores videre udvikling med læsning."

August 2022: Rikke Kroer Bartnik Larsen udtaler sig om kurset: "Kan på det varmeste anbefale dette kursus. Annette er en super dygtig og autentisk formidler, og vi (Søhusskolen i Odense) kan ikke vente med at komme i gang med UG-Reading."


Den her trak tårer!

Juni 2022: Mette Skals

"Det kørte bare ikke for vores dreng i skole, han var ked af det og følte sig dum i forhold til de andre, hvilket var virkelig svært og se på som forældre. Vi havde en fornemmelse af at han manglede hjælp og den fornemmelse lyttede Annette til og hun har virkelig hjulpet os alle tre.
Hun har været der for vores søn når det har været svært, men hun har troet på ham og “set” ham, og i sidste uge gik han på sommerferie med et smil, nye bøger (læs BØGER i flertal) og mod på at komme tilbage efter ferie. Det havde vi aldrig troet skulle sket

2021 En mor fra Ringsted

De varmeste anbefalinger fra vores datter og familie. Annette er sød, dygtig, forstående og møder vores datter der hvor hun er. Til os som forældre er Annette støttende og guider os i forhold til de udfordringer vores datter har. En klar anbefaling herfra


2021 Mor til pige på 9 år

Min datter har en fest ude hos dig, og hun er vild med det. "Det føles slet ikke som undervisning," siger hun.

2021: Rasmus` mor

Rasmus har uden tvivl haft en fest i dag, han grinede og var i et meget usædvanlig godt humør, da han kom hjem. Dejligt, det er så sjovt for ham. 

Han har allerede læst bogen (som faldt lige i hans smag) 2 gange- han kan simpelthen ikke lade være. Endda også for hans yngre bror, som han normalt ikke vil læse højt for.                                                                                                                                               Rasmus har, uden tvivl, oplevet dagen som en kæmpe succes. Tak for det og for at give ham lysten til at læse."

2021: Skoleleder Mette Green, Reventlow Lilleskole

"Jeg har deltaget i kurset testlærer. Et kursus som har forøget min viden på mange punkter - ikke kun test. Jeg føler mig meget bedre klædt på til mit kommende arbejde med testning på skolen.Et netværk af dygtige læsevejledere og andre kollegaer har været en positiv sidegevinst af dette kursus. Jeg glæder mig hver gang til kurset og ser frem til ny viden."

2020: Mette Vogel, Kalundborg

"Annette er grunden til at min datter i 7. klasse fik troen på sig selv igen og mod på at fortsætte folkeskolen - hun er idag 21 år og har gennemført stx og har stadig mod på at læse videre når hun finder den rette retning."

2019: Hanne Rude, ordblindelærer Kalundborg

Vi to har flere gange siddet i svære situationer, men du kan altid finde en positiv vinkel at se tingene fra. Du skal have ros for din måde at coache på, din klarhed, når jeg har haft tvivl. Tak for din opbakning.
Tak for din høje faglighed, din effektivitet og din struktur. Du kan tænde ild og begejstre, sprede ringe i vandet og inspirere.

2019: Trine Sustmann, lærer på Skolen på Herredsaasen, Kalundborg

"Som lærer på Skolen på Herredsaasen har jeg arbejdet tæt sammen med Annette Klint i adskillige sammenhænge. Professionelt er Annette altid et skridt foran, og hun kan som få hjælpe elever med at overkomme deres skriftsproglige vanskeligheder. Hun hører til blandt danskfagets dygtigste læsevejledere og er altid velforberedt og grundig ned i alle deltaljer."

2010: Tidligere elev

"Jeg var nok aldrig kommet så langt uden din hjælp. Jeg ser dig som én, der har støbt et sproglig, skriftlig og læselig fundament for mig. Så tak fordi du har været sådan en god lærer i de 5-6 år jeg har haft dig.
For lang tid siden hørte jeg, at du skulle arbejde med børn, som har vanskeligheder og de skal bare være rigtig glade for at have dig for så vil de komme langt."


2010: Tidligere elev

"Med tiden har jeg haft mange dansklærere, men ingen som kunne samle en klasse og skabe atmosfære af sammenhold og lærdom, som du kunne."